Porter ontwikkelt een originele marketingstrategie

Marketingstrategie is een generieke benadering van internetmarketing die vijf krachten van marketing omvat die Porter gelooft dat de succesvolle marketing definieert. Hij gelooft door deze krachten toe te passen op uw website, u zult meer succesvol zijn. De vijf krachten zijn verkeer, loodgeneratie, productselectie en klantconversie. Hij vermeldt dat deze vijf krachten in overeenstemming moeten zijn voor u om het meeste winstbedrag te genereren.

Een generieke marketingstrategie voor SEO kan SEO, Affiliate Marketing, Bloggen, PPC en Betaald zoeken omvatten. Deze strategie is erg generiek en biedt geen unieke voordeel die zijn optimalisatiestrategie biedt. Door te leren hoe u deze optimalisatiestrategie voor uw bedrijf toepast, creëert u een online marketingstrategie die specifiek is afgestemd op uw bedrijfsbehoeften en uw publiek. Als u bijvoorbeeld slechts één locatie heeft en u bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk wilt aantrekken, moet uw strategie gericht zijn op de Britse markt.

Een generieke strategie voor SEO kan trefwoordonderzoek, concurrentanalyse, koppelingsgebouw, inhoud schrijven en webcopywriting omvatten. Dit zijn de traditionele zoekmachine-optimalisatie (SEO) -strategieën die veel online bedrijven in dienst nemen. Maar wat als u een internationaal bedrijf heeft met producten en diensten die alleen beschikbaar zijn op internet? Hoe maak je een unieke competitieve strategie die niet gemakkelijk wordt gerepliceerd door je concurrenten? Het antwoord is om te leren hoe u een andere marketingmix toepast die optimalisatie van websites bevat die alleen toegankelijk zijn via internet.

Zoekmachineoptimalisatie is een uitgebreide marketingstrategie die verschillende technieken bevat voor het vergroten van het verkeer naar uw website. Search Engine-optimalisatie alleen zal de verkoop of productiviteit echter niet verhogen voor uw online bedrijf. Om een competitieve marketingmix te maken, moet u een marketingmix gebruiken die bestaat uit vijf factoren die allemaal zijn ontworpen om verkeer en winsten op te bouwen voor uw bedrijf.

SEO vereist uitgebreid zoekwoordonderzoek. Dit omvat het onderzoeken van welke zoekwoorden het meest waarschijnlijk winstgevend zijn. U moet ook onderzoeken welk type zoekmachines gebruikers meer kans hebben om uw producten of diensten te kopen. Door deze sleutelcomponent te identificeren, kunt u beginnen met het ontwikkelen van gerichte trefwoordcampagnes die potentiële kopers in de industrie en het geografische gebied dat u serveert. De volgende stap omvat linkbouw en andere methoden voor het vergroten van de blootstelling aan uw website.

Een andere manier om een unieke marketingstrategie te bouwen, is via webdesign en ontwikkeling. Porter heeft marketingstrategieën ontwikkeld die een compleet website-ontwikkelingspakket opnemen, van grafisch ontwerp tot creatieve webinhoud en programmering. U kunt uw marketingstrategie op de lokale zoekmachine-optimalisatie richten en uw bereik via Link-gebouw uitbreiden. Webontwikkeling omvat de oprichting van een site helemaal of als een hulpbron voor iemand Elsses-site. Porter biedt een aantal opties voor inhoud inclusief webpagina’s, blogs en meer. U kunt ook profiteren van vooraf ontworpen sjablonen en volledig aangepaste ontwerpen die u naar uw site kunt uploaden voor meer functionaliteit en beroep.

Een marketingmix die uniek is voor Porter is de focus op uitgebreide marketingplannen. De uitgebreide marketingmix bevat verschillende componenten, waaronder zoekmachine-optimalisatiestrategieën, koppelingsgebouw en webdesign en -ontwikkeling. Omdat het rekening houdt met verschillende aspecten van marketing, biedt Porter een krachtige algemene marketingstrategie voor elk bedrijf van elke grootte of type. Dit plan helpt u bij het realiseren van maximaal rendement op investeringen, terwijl uw bedrijf de mogelijkheid biedt om uit te breiden naar nieuwe markten.

Wanneer u uw zoekmachine marketingstrategie ontwikkelt, richt u zich op het maken van een uitgebreid plan. Het is belangrijk om een marketingmix te hebben die flexibel is en kan aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. Als u niet zeker weet hoe uw marketingmix moet doorgaan, neem dan contact op met een marketingconsulent die leiding en hulp kan bieden. De marketingmix die u selecteert, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw algemene doelstellingen en markt, de concurrentie in uw branche en de kwaliteit van uw producten en diensten. Een geweldige marketingstrategie moet u voorzien van een uitgebreide aanpak om uw product en service te vermarkten.

%d bloggers like this: